Zakelijk geschil

Graag help ik u bij conflicten op de arbeidsvloer of bij overige zakelijke geschillen. Wat mij opvalt is dat communicatie altijd weer de sleutel is bij een zakelijk geschil! Soms de boosdoener, maar door mediation ook de oplossing.

Juist omdat ik op beide stoelen heb gezeten, zowel als manager, werkgever en als werknemer, begrijp ik de spanningsvelden en behoeften. Mede door mijn langere werkervaring heb ik hierin het nodige meegemaakt wat helpt bij het begeleiden van dit proces.

Of er nu sprake is van een conflict op de werkvloer
tussen diverse werknemers of tussen werkgever en werknemer of tussen twee
partners/managers in een bedrijf.

Graag praat ik met beide partijen verder om te zien of mediation hierin de oplossing kan bieden. Bij behoefte is het mogelijk om op neutraal terrein in uw regio af te spreken. Soms is dit overbodig maar soms ook pure noodzaak. Huijben Mediation heeft een vrij groot netwerk van diverse experts en kan u ook co-mediation aanbieden (twee mediators die bij grote zaken en/of meerdere partijen samen het proces begeleiden), mocht u hier gebruik van willen maken.

Op zoek naar een mediator voor een zakelijk geschil?

Ben je opzoek naar een mediator om een zakelijk geschil op te lossen? Mijn werkzaamheden vinden o.a. plaats in Gorinchem, regio Alblasserwaard, regio Drechtsteden, regio Land van Heusden Altena, Dordecht, Utrecht, Breda, Tilburg, Rotterdam en Tiel. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou of jullie kan betekenen als mediator.

Vraag gratis gesprek aan

Huijben Mediation is een erkend MfN-registermediator.