Arbeidsconflict op het werk & conflictbemiddeling bij een zakelijk geschil?

In deze vreemde tijd met Corona en alle richtlijnen is een conflict zo ontstaan. Meer thuiswerken en veel digitaal en minder “live” contact heeft zijn voordelen, maar ook regelmatig nadelige gevolgen.

De nieuwe werkwijze kan ook zorgen voor miscommunicatie op het werk, onbegrip en teleurstelling. Dit kan een voedingsbodem worden voor een arbeidsconflict of zakelijk geschil. Een conflict op het werk of een conflict in uw team heeft vaak grote impact, mede omdat u zaken (nu) pas later bemerkt.

Ik zie veel bedrijven lang (..vaak té lang) hun best doen om er samen uit te komen, maar vaak niet met het gewenste resultaat. Juist de onpartijdigheid en neutraliteit ontbreekt en maakt dat zaken verder escaleren met alle ellende van dien.

Arbeidsmediator

Kies voor een onpartijdig arbeidsmediator* die u hier beiden in kan begeleiden en u voorkomt een hoop problemen. Voorkom langdurig ziekteverzuim, voorkom extra kosten voor de bedrijfsarts en overige arbodiensten en hogere kosten wanneer een zaak escaleert met advocaten en een rechtszaak. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door Huijben Mediation en bespreek de mogelijkheden.

Wilt u liever snel en gratis digitaal advies, doe dan de gratis mediationtest!

Enkele voordelen van een mediator?

  • Professioneel, onpartijdig & neutraal
  • Geheimhouding
  • Snelle oplossing
  • Goedkoper dan juristen, rechtszaak en proceskosten
  • Minder lang verzuim door sneller traject
  • Netwerk met experts met o.a. juridisch kennis
  • Win-win tot zelfs optimum resultaat

Welke aanpak?

Ik houd van een open, transparante, no-nonsense aanpak waarbij mensen, emoties en de toekomst van allen (dus werknemer, werkgever & bedrijf) centraal staan. Hierbij ben ik empathisch, maar werk daarbij ook graag pragmatisch.

Ook als u of de ander vooraf al denkt dat het toch geen zin meer heeft, zie ik in de praktijk dat men naderhand zeer positief is over de uitkomst.

Tijdens deze periode met Corona (Covid) kunnen zaken gevoeliger liggen. Wilt u juist op een goede manier onpartijdige hulp, zodat u beiden verder kunt, met of zonder elkaar? Kies dan voor een mediator! Desgewenst is online mediation ook mogelijk en in alle gevallen volg ik de richtlijnen.

Certificering en accreditatie

*Ik ben MfN registermediator met accreditatie familiemediation. Tevens full-certified bij de ADR als mediator, conflictcoach en expert onderhandelaar. “Mediator” is een vrij beroep en titel, maar registermediator niet. Ik val hierdoor onder twee erkende beroepsorganisaties (MfN of ADR) met regelgeving, toezicht, professionaliteit en ervaring.

U kunt dit o.a. checken op: mfnregister.nl

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met kostenindicatie!

Vraag gratis gesprek aan

Werkgebied Huijben Mediation?

Ben je op zoek naar een mediator bij jou of jullie in de buurt? Mijn werkzaamheden vinden o.a. plaats in Gorinchem, regio Alblasserwaard, regio Drechtsteden, regio Land van Heusden Altena, Dordecht, Utrecht, Breda, Tilburg, Rotterdam en Tiel.